sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

NYT se on loppu...

Nimittäin, lähes koko kesän mittainen nettipimennossa olo. On tuo yhteys toiminut jo pari viikkoa, mutta on ollut noita muita kiireitä. Ensimmäisen kerran varmaan kymmeneen vuoteen pidin koko kesäloman (4 viikkoa) yhteen pötkyyn ja lisäksi vielä parin viikon suhdannevapaa siihen päälle. Aika kului kuin siivillä mökillä vierastupaa remontteeratessa mutta nyt kelpaa tarjota yösijaa mahdollisille kyläilijöille.
Vielä kun joku? saisi verhot ommeltua, kangas on jo hankittu.
On sitä kesällä kyllä neulottukin, tekasin ystävälle synttärilahjaksi revontulen josta taas joku kummallinen pihistäjäpeikko kävi kaappaamassa kaksi sektoria, mutta on se ihan hyvä noinkin, ainakin saaja oli hyvin tyytyväinen. On muuten jo toinen revontuli mihin ei ??? tule kuin kuusi sektoria?Huomatkaa hieno pingoitusrekvisiitta, oli käytettävä sitä mitä paikalla sattui olemaan ja ankkurille ei juuri silloin ollut muutakaan käyttöä. Lisäksi valmistui jokuset sukat ja kämmekkäät sekä lukematon määrä tiskirätteja joista osa on jo maailmalla ja loput odottelevat lahjalaatikossa sopivia uhreja.
syysterveisin Mutsi

2 kommenttia:

ammax kirjoitti...

Ihana huivi! TOi pingotus tapa ois miun mieleen =)

Katiija kirjoitti...

no niin, Mutsille suur kiitos mursujen kodista!! Marsut voivat hyvin ja ovat tyytyväisiä. Päivät vapaana ja yöt ainoastaan häkissä. Voiko parempaa marsun elämää olla?Toivottavasti langat miellyttivät.

Topperille: toi sockina color on just niin ... siis kamalan ihanaa, että siitä on pakko tehdä kirjoneutta sukkien tai lapasten muodossa!

Laittakaa nyt tohon herranjestas mahdollisuus laittaa blogin osoite!! Ei mulla bloggerin blogissa oo mitään.