maanantaina, tammikuuta 09, 2006

Tämänvuoden saldoa

Meillä on töissä niin kylmä, että oli pakko tekasta äkkiä jotain semmosta minkä on helppo nykästä niskaa ku palelee ja kuitneki pitää pystyä käsiä käyttämään helposti ja jos sattuu semmonen vahinko että tää tölli yht´äkkiä lämpenis ni on se vaate oltava helposti riisuttavissakin.

Villapaitahan olis tietty ollu lämmin ja muutenkin mukava, mutta ei niin helppo riisuttava kuintekaan... Joten tekasin äkkiseltään ponchon.. Lankana novitan Hippy, malli oma.. keskellä molemmin puolin epämääränen pieni pitsikuvio, vaikkei se juurikaan näy. Eteen tein vielä pienen V-aukon kaulukseen ihan mukavuuden kannalta.

Oon mä tehny vähä muutakin.. työvaatteita kylläkin.. ;)
Kuten moni muutkin varmaan on todennut, niin kun kirjottaa koneella enemmän niin näpit on hyvin nopeasti kylmänän.. mut ku ei viittis sen tään hanskat kädessä istuu sisällä kirjottamassa..
Tein pikaset kämmekkäät Rose Mohairista.. päällispuoli on vähä pidempi kuin alapuoli, suojaa mukavasti näppejä, vaikka sormenpäät kyllä tuppaa tuossakin vähä palelemaan, muttei sentäää ole niin kylmät ku aikasemmin...


Ja mä sentään teen ihan siistiä sisätyötä kunnan leivissä...

Lähettämäni vaihtopipo ja vaihtolapaset varmaan jo huomenissa esillä :)

Ei kommentteja: