torstaina, tammikuuta 14, 2010

Peittoja.. pipoja.. ja lankatietoa..

En tiiä mikä tässä on tullu.. varmaan joku ikävillityskriisi tai jotaa..
Tuossa viime sunnuntaina iski jokin aivan suunnaton hulluskohtaus päälle ja levittelin mun langat pitkin permantoa. Järjestelin ja inventoin ne kaikki.. niitä oli liikaa.. 34,5 kg niitä jäi tuonne kaappiin. Keskeneräsissä on varmaan semmonen puol-kilo vielä lisää kiinni.. neljä muovikassillista heitin kaiken maaiman mörvelöällötyksiä roskikseenkin..

No tietty kaapin perältä löytyi myös muutama Ufo.. vähemmän ku mitä ajattelin.. mulla ei oollukaa ku joku 5-7 työtä kesken.. eikä niinku aattelin 20 ainakin.. niitä on tässä sitte tullu väsäiltyä pois.. en mä sentään sitä ikuisuus-Kiriä edes ottanu pussista pois.. se valmistuu aikanaa.. pitäähän edes yks ikuisuusprojekti olla.. mutsilkin on.. pitääkin esitellä se teille jossaa välissä ;)

Mutta siis.. nyt on tehty vanhimman pojan pipo valmiiks..

Malli: Jacques Cousteau -pipo
Puikot: 3,5
Lanka: Novitan Nina

Hämäypeitto ei kaivannut enää muuta kuin noita seittilankojan virkkauksia.. nekin valmistu eilen illalla.

Malli: Annen hämispeitto
Lanka: Novita 7 veikka

Sitte pari muutakin peittoa.. Kummipoikani äiti tekas tuossa joulun alla ääliö-veljestäni kummisedän.. niin täytyihän minunkin jotenkin pientä muistaa..

Malli: Hexagon tilkut
Lanka: Novitan Helen
Koukku: 3,5

Ja kun kerran serkkulikoista toinenkin saapi vauvan lähitulevaisuudessa niin kaivelin kaapista vähän aarteita ja tekasin tulevalleki muksulle peiton.

Malli: isoäidin neliöt

Kesällähän käväsimme tuolla kauempana hääjuhlissa, sinne piti tekasta jotain mekon päälle.. ku koskaan ei tiedä mimmosta ilmaa pitelee ja nämäkin oli ulkoilmahäät.. Tuli sitten tehtyä tummoinen joukkuetelttakokoinen huivi.. leveyttä oli kolmisen metriä jne..

Malli: Fifi 3
Lanka: Novita Butterfly
Puikot: 5 pyörö

Tällä hetkellä on työnalla semmoset pakkopullaprkl-sukat..

Malli: Jalmarit
Lanka: Novita Nalle Colori ja Novita 7 veikka
Puikot: 4,5

Jaaha.. eiköhän siinä taas ollukin.. muistakaahan ilmoittautua ajoiss Lapasvaihtoon :)

Topperi

1 kommentti:

Maku kirjoitti...

Jäiks yhtää mörköö kaappiin?
Ajattele, minä joka en osaa mitään kutoa teen täälä säärystimiä ja peittoja... :D Joo mä tiedän oon ihan sekasin.. Ruskee tukka, ei kenkiä shoppailu reissulta sekä se vielä että kudon.. Taitaa noi päiväkodin muksut pistää hoitotädin pään sekasin.. :D Mee osallistuun mun blogis olevaan arvontaan!