tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Haasteeseen täytynee vastata :)

Omituisuuksia… mitä ne on eihän mulla oo mitään semmosia.. Vai onko sittenki…?
Ilu heitti meikäläistä haasteelle julkaista omituisia tapoja..

1. SUKAT
Siis kertakaikkisen kammottava keksintö.. ainakin kotioloissa. Välittömästi kun pääsen kotini revin kenkien jälkeen myös sukat pois jaloistani.. ne ahistaa.. Ainoat tähän mennessä olevat sukat jotka ei ahista on Pirkolta saamani sukkavaihtosukat ja niitä tuleekin kyllä pidettyä.. mitenköhän sais tuon mustan kotiväen tuolta laatikosta muuttumaan myös sukiksi…

2. RUISLEIPÄ
Ei oo elämää ilman ruisleipää… mä en tällä hetkellä edes muista millon olisin viimeksi syönyt vaaleaa leipää. Kertakaikkinen katastrohvi jos tumma leipä on päässyt kaapista loppumaan tai jos se on pari päivää vanhempaa. Vasta heitin lähes kokonaisen leivän pois ku se ei ollukaan hyvää.. leivän pitää olla rukiisenmakuista vähä hapanta.. ja jouluhan ei oo mitään ilman tätinin tekemään joululeipää (ihan tavallinen, mutta omatekoinen limppu)

3.HAJUTTOMAT (kiitos Ziina muistutuksesta.. en olis tätä huomannut tähä muuten laittaa)
Mä olen lievästi ”hajuvammanen” ja ylikaiken inhoa sitä että kun ihmiset kaatavat litratolkulla päällee hajuvesiä ja partavesiä.. Se hajujen kakofonia on ihan karmee.. (pesupulveri, huuhteluaine, saippua, shampoo, hoitoaine, deodorantti, haju/partavesi, muotoilutuotteee ovat kaikki eri hajusia) Pakkomielteinen hajuttomien tuotteiden valinta. Pesupulveri on ollu jo jonnin aikaa hajuton kotimainen Puhdas Pyykki joka pitää erikseen hakea Agrimarketista. Meidän herkkähipiäisten äijien takia saippuat ja shampoot vaihdoin samaan LactoPlus-sarjaa jota hiuksiini olen jo useamman vuoden käyttänyt… Laitan toki hajuvettä joskus, mutta tällä hetkellä voin allergiani kanssa käyttää vain paria tuoksua oireetta.

4. KAUHULEFFAT
Mä en voi kattoa niitä, vaikka hyvin tiedän että ne on vain elokuvaa. Jos meinaan seuraavan yönä nukkua edes jotenkuten niin parempi vaan katella jotain ihan muuta. jotenki ne vaan tulee uniin ja tekevät niistä niin karmeita painajaisia, että olen ottanu helpoimmaksi jättää kattomatta.

5. KENGÄT
Niitä ei yksinkertasesti voi olla liikaa.. Kapea kärkisiä, mustia, korollisia.. Vähintään 4 cm korko, mielummin yli 7cm.. niin kesällä kuin talvella.. Ainoat poikkeukset on kumisaappat (aidot jannet) ja kaks pari lenkkareita.

Ja haastaakin vois jonku… hmm.. Lankakomerosta, Sannista, Kristelistä ja Outista ois ainakin kiva kuulla omituisuuksia ;)

Ei kommentteja: