lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Pipoja.. ja miittiajatuksia

Jotensakin tuntuu etten oo mitään saanu aikaseks.. kaikki on vain jotenkin vaiheessa..plääh
Mutta tein mä pari pienentytön kesähattua. Ja nyt niitä tulee tehtyä varmaan vielä muutama lisää.

Tuolla Elvikän päässä on tämän kesän ensimmäiset mallikappaleet. Niistä KIP-päivänä ostetuista langoista nuo tuli tekastua omalla ohjeella.

Tästä jos nyt joku vetää palkokasvit hengityselimiinsä niin ihan vapaasti.
On se jännä miten ihmisten ajatukset on kummallisia...

Kotkassa vietettiin ihan reilulla porukalla KIP-päivää ja tavallaan oli kiva kokoontua.. vaikka osittain tuli tunne että oltiin Koin kanssa jotensakin väärässä paikassa. Mutta se nyt varmaan oli vaan kuvittelua.

Sitten saatiin lukea että tapaamista Kotkaan.. Jee.. mutta eipä oo tainnu paikalliset lukea kovinkaan tarkkaan mitä on yritetty jo moneen kertaan torstai-iltasin (vaikka joka viikko). Meillä on ollu hervottoman hauskaa Mirrin ja Koin kanssa ja muutkin olis tervetulleita jos pää vaan kestää.

Juu, olishan se hauskaa rehvata muitakin naamoja. Mutta tässä tulee sitten jo ongelmaks ne lapsetkin.. nyttekin paikalla oli viis tenavaa vaikka mä jätin omani ja Mirri vanhimpansa kotiin. Meillä kaikilla kun ei ole mahdollista saada muksuja hoitoon miittien ajaks, saati sitten ottaa koko paviaani-laumaa (Koilta lainattu) mukaansa. Vai kuinka moni haluaa suht hallitsemattoman kakaralauman pyörivän ympärillä neuletapaamisessa?? Jossain julkisella paikalla?? Ja varmaan tykkää kahvilan pitäjätkin??

Että minä ja tiettävästi pari muutakin kyllä tulemme jättämään miitit väliin. Mutta ehkä meitä ei siellä kaivatakkaan...

Ei kommentteja: